Nordamerikanska thrash metalband

Gör dig i ordning för en heavy metal-konsert

Om man älskar heavy metal och metalmusik så finns det faktiskt inte något roligare eller bättre än att få gå på en konsert. Det är en obeskrivlig känsla och upplevelse när man får se och känna sitt favoritband spela!

Och att göra sig i ordning för en rolig heavy metal-konsert kräver inte mycket. Men för att vara på topp kan man faktiskt använda sig av en concealer.

På så sätt kan man lämna påsarna och de mörka ringarna under ögonen hemma och njuta av en härlig kväll med musik.

Något annat som man kan använda en concealer till är även dagen efter en heavy metal-konsert. Om man har haft en alldeles för rolig kväll och ser lite trött ut dagen efter, kan det vara bra att dölja det med just lite concealer.

Kanske tycker man även om att måla sitt ansikte inför en rolig metalkonsert, ja då är verkligen en concealer perfekt att kunna använda sig av.

Annars är det bara att slänga på sig sin favorit-t-shirt, ett par jeans och kanske en eyeliner och dra iväg på en kväll fylld med fantastik musik.

Kända heavy metal-band som är roliga att se live

Det är alltid roligt att se ett heavy metal-band live, det finns väldigt få band som kan göra en besviken. De allra flesta banden brukar vara helt fantastiska att se live, men självklart finns det vissa som är favoriter och kan bjuda på lite roligare upplevelser än andra.

  • Metallica – ett av världens största heavy metal-band som de allra flesta av oss känner till. Det finns många anledningar till just varför de är favoriter. Det är inte bara musiken som är helt fantastik utan även konserterna. Detta är en upplevelse man sent kan glömma!
  • Iron Maiden – en annan upplevelse man sent kommer att missa och som är en stor favorit bland alla metalälskare. Detta band bjuder alltid på en helt oförglömlig show, med en sångare som når de högsta tonerna och använder sig av en helt galen rekvisita på scen. Detta är inte bara bra musik utan även rolig underhållning!
bard