Nordamerikanska thrash metalband

Heavy metal festival i Haninge

Är du ett inbitet heavy metal fan och önskar dra igång en riktigt häftig musikfestival? Då har du hitta rätt, här får du de bästa tipsen på hur du praktiskt kommer igång med projektet. Det är nämligen en hel del saker du bör ha på plats innan du kan börja bjuda in andra heavy metal fantaster.

Häng med för att ta del av konkreta tips som hjälper dig att genomföra ett lyckat event och en uppskattad festival. Allt från tillstånd till transport och installation av utrustning!

Praktisk transport

För att anordna ett större event som exempelvis en modern heavy metal festival behöver du se till att få utrustning på plats. Det är i regel fråga om stora installationer i kombination med lite mindre, men ömtåliga ting. Här är tipset att tidigt boka flyttfirma Haninge som kan bistå med hjälp på den biten. Du kan enkelt söka på termen flyttfirma Haninge för att få ett urval av lokala flyttfirmor. Det är dock inte säkert att en och samma flyttfirma i Haninge har tillgång till transportmedel som kan frakta all utrustning. Kontakta därför fler än en flyttfirma i Haninge och be om offert utifrån dina önskade behov.

Med hjälp av en flyttfirma kan du bocka för den praktiska biten med att transportera saker från en plats till en annan. Dessutom är det kostnadseffektivt att boka en flyttfirma i Haninge eftersom du betalar för en tjänst istället för att anställa personal enbart för transporten.

Tillstånd och inbjudan

När du har anlitat flyttfirma i Haninge och hittat en lämplig festivalplats är det dags att kontakta kommunen. Du behöver nämligen tillstånd för att arrangera festival och det gäller även andra inslag såsom servering av dryck eller mat.

Tänk även på att många heavy metal band spikar sin kalender ett år i förväg, därför gäller det att vara ute i tid om du vill bjuda in kända band. När du har bestämt dig för vilka svenska och

utländska band du vill ska spela på festivalen får du snabbt ta kontakt med deras manager. Ha alltid en reservlista om det skulle vara så att några band redan är bokade.

Avslutningsvis gäller det att anställa medarbetare och här är tipset att höra med din lokala arbetsförmedling om vilka alternativ du har. Det finns olika typer av temporära kontrakt som passar bra till den här typen av arbetstillfällen. Glöm heller inte bort att budgetera rätt från start!

bard